divendres, 29 de febrer del 2008

Menú del mes de març de 2008

dilluns 03:Patates amb pèsols i pastanada, Llonganissa amb tomàquet, Petit suisse.
dimarts04: Fideus a la cassola, Truita espanyola amb enciam, Fruita del temps.
dimecres 05: Arròs amb tomàquet, Cuixa de pollastre al forn amb patates, Fruita del temps.
dijous 06: Espaguettis a la napolitana, Hamburguesa amb samfaina, Iogurt.
divendres 07: Cigrons amb espinacs, Filet de panga amb enciam, Pastís de xocolata.
dilluns 10: Macarrons amb tomàquet, Barretes de lluç amb enciam, Fruita del temps.
dimarts 11: Escudella catalana, Cap de llom a la planxa amb carabassó, Fruita del temps.
dimecres 12: Mongetes tendres amb patates, Pit de pollastre amb tomàquet, Iogurt.
dijous 13: Llenties de l'àvia, St. Jacob amb xips, Préssec amb almivar.
divendres 14: Crema de carabassó, Canalons Rossini, Natilles.
dimarts 25: Puré de verdures, Hamburguesa a la planxa amb xips, Fruita del temps.
dimecres 26: Sopa de brou, Llonganissa amb tomàquet fregit, Iogurt.
dijous 27: Cigrons amb patates, Filet de panga amb enciam, Flam.
divendres 28: Raviolis amb tomàquest, Mandonguilles amb verduretes, Fruita del temps.
dilluns 31: Verdura bullida, pit de pollastre a la planza amb tomàquet, Fruita del temps.