dijous, 23 de setembre del 2010

Activitats extraescolars 2010-11

Benvolgudes famílies:

Us fem arribar la programació de les activitats extraescolars d’aquest nou curs. Hem procurat ser innovadors però també hem mirat d’ajustar els preus, ja que som conscients de la situació econòmica que vivim i entenem que suposa un esforç inscriure la canalla a aquestes activitats. Per tal que les pugueu valorar convenientment en els documents que trobareu al final d'aquesta informació hi trobareu una mica de resum de les intencions per a cadascuna.

Veureu que estan dividides en dos grans blocs: un d’esportiu i un de cultural, amb moltes noves propostes, com podreu observar.

Hem procurat de què n’hi hagi per a totes les edats i gustos per tal d’engrescar millor la mainada. Totes són de les 16.30 a les 18 h. I es coincideix amb el calendari escolar.

Les activitats esportives, emparades sota el Pla Català d’Esport a l’Escola, s’han planificat tenint en compte els seus objectius basats en el foment de la participació per sobre la competitivitat, la funció integradora i de cohesió social així com l’educació en valors i l’adquisició d’hàbits saludables.

Més endavant rebreu noves propostes, com excursions o trobades, per tal de realitzar-les en família.

Us hi esperem.

Reclament i preus de les activitats: clica aquí
Informació de les activitats:
clica aqu
í
Full de pre-inscripció a les activitats
: clica aquí