divendres, 2 de maig del 2008

ESCOLA DE PARES I MARES

El proper dilluns dia 5 de maig de 2008 iniciem l'escola de pares i mares amb unes xerrades.
Aquestes xerrades pertanyen al prograna Aprendre amb tu del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.
Aquesta primera xerrada que porta per títol LA PREVENCIÓ DE L'ANORÈXIA, LA BULÍMIA I ALTRES TRANSTORNS DEL COMPORTAMENT ALIMENTARI: UN REPTE PER A TOTHOM a càrrec de l'entitat Fundació Imatge i Autoestima, és participativa té com objectiu formar als pares i mares en la promoció d'hàbits i estils de vida saludables, alertar-los sobre els principals factors de risc i l'aparició d'aquestes patologies i oferir-los eines per a l'educació dels seus fills i filles.
Els transtorns del comportament alimentari com l'anorèxia nerviosa o la bulímia nerviosa afecten a prop del 6% d'adolescents i joves. Els causa la interrelació de factors psicològics, genètics i socioculturals que provoquen la pèrdua del control sobe el cos, la ment i la conducta. Conèixer i comprendre'n les causes i els riscos ajuda a potenciar aquells factors que poden prevenir-ne l'aparició.
Us animem a venir a escoltar i a participar activament de la xerrada, ja que és un tema molt interesant.
Us recordo que és el dia 5 de maig de 2006 a les 20h de la tarda a l'escola CEIP Teresa Miquel i Pàmies i que és obert a tothom.
Us avanço el títol de les properes xerrades:
"La família: un context de socialització divers i privilegiat per educar els nostres fills i filles"
"Pèrdues i canvis a l'entorn familiar: com ajudar als nostres fills i filles a superar-los"
"Connecta amb els teus fills: parlem de les drogues"