diumenge, 4 de maig del 2008

Menú del mes de maig

Dilluns 05: Mongeta verda amb patates, hambruguesa amb tomàquet, gruita del temps.
Dimarts 06: Llenties estofades, sufers de lluç amb enciam i olives, iogurt.
Dimecres 07: Espaguetis a la bologuesa, llonganissa amb xips, fruita del temps.
Dijous 08: Sopa de brou, mandonguilles amb verduretes, fruita del temps.
Divendres 09: Arròs amb tomàquet, filet de nero amb enciam i blat de moro, petit suisse.
Dilluns 12: Estofat de patata amb carn, barretes de lluç amb enciam, fruita del temps.
Dimarts 13: Crema de verdures, pit de pollastre a la planxa amb xips, flam.
Dimecres 14: Cigrons amb espinacs, truita espanyola amb tomàquet, fruita del temps.
Dijous 15: Macarrons amb formatge, filet de paga a la romana amb enciam, galetes de xocolata.
Divendres 16: Sopa de brou, cap de llom a la planxa amb carabassó, fruita del temps.
Dilluns 19: Fideus a la cassola, sant Jacob amb tomàquet, petit suisse.
Dimarts 20: Pèsols i pastanaga amb patates, llonganissa amb samfaina, fruita del temps.
Dimecres 21:Escudella catalana, filet de lluç amb enciam i pastanaga, iogurt.
Dijous 22: Raviolis amb tomàquet, cuixeta de pollastre amb xips, fruita del temps.
Divendres 23: Fesols estofats, croquetes i formatge amb enciam, fruita del temps.
Dilluns 26: Amanida d'arròs, truita espanyola amb enciam, fruita del temps.
Dimarts 27: Sopa de galets, pit de pollastre a la planxa, fruita del temps.
Dimecres 28: Patates amb carn, filet de panga amb tomàquet fregit, fruita del temps.
Dijous 29: Crema de carabassó, canelons rossini, natilles.
Divendres 30: Verdura bullida, cap de llom al forn amb salsa, fruita del temps.